[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="1/3" el_class="work-left-sidebar"][vc_column_text el_class="post-title"] Legal Offices [/vc_column_text][vc_column_text]Headquartered in South Carolina, this legal client wanted to reflect its West Coast culture while embracing its southern roots in their new 12,000-square-foot workplace. Combining warm woods and opulent stone finishes with rich dark...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="1/3" el_class="work-left-sidebar"][vc_column_text el_class="post-title"] Financial Services Offices [/vc_column_text][vc_column_text]With a sharp eye on a very tight budget, Withee Malcolm met the challenge of modernizing the client’s LA headquarters with a 12-phase occupied renovation. Fresh bright finishes throughout helped to define workspaces,...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="1/3" el_class="work-left-sidebar"][vc_column_text el_class="post-title"] Corporate Office [/vc_column_text][vc_column_text]Withee Malcolm’s corporate client needed to allow their office space to function at a whole new scale. Achieving a new density of 195/sf per person was no easy accomplishment in the 26,000-square-foot space. Beyond...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="1/3" el_class="work-left-sidebar"][vc_column_text el_class="post-title"] Warner Gateway [/vc_column_text][vc_column_text]When Thrifty Oil wanted to update its Warner Gateway complex in Woodland Hills, the Withee Malcolm interior design team saw an opportunity to re-imagine the campus. The new design takes advantage of the underutilized,...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="1/3" el_class="work-left-sidebar"][vc_column_text el_class="post-title"] Palos Verdes Historical Society Museum [/vc_column_text][vc_column_text]The Palos Verdes Historical Museum sought a new facility located on a sloping, grassy site on lower Point Vincente in Rancho Palos Verdes, just uphill from the existing interpretive center. The...