Warner Gateway

When Thrifty Oil wanted to update its Warner Gateway complexin Woodland Hills, the Withee Malcolm interior design team saw an opportunity to re-imagine the campus. The new design takes advantage of the park-like, but underutilized outdoor spacesby creating greenspaces near the central fountain and courtyards to the east and west of the two buildings for use by tenant and neighbors. The introduction of a shade structure, a variety of seating options, and upgrades to both the landscape and hardscape make the outside an inviting respite, even in the notably warm afternoons of the San Fernando Valley.  A distinctive canopy at the entrance to the parking garage and new wayfindingsignage throughoutgive the campus a welcoming, contemporary identity.

Inside the nearly 30-year old buildings the outdated, dark and unappealing public spaces have been modernized with new graphics, signage and amenities including an inviting collaborative flex-space that provides tenants with comfortable indoor and outdoor seating, quality lighting and finishes—the perfect place for a quick break or an informal meeting.

Location
Woodland Hills, CA