Warner Gateway

Warner Gateway

When Thrifty Oil wanted to update its Warner Gateway complex in Woodland Hills, the Withee Malcolm interior design team saw an opportunity to re-imagine the campus. The new design takes advantage of the underutilized, park-like outdoor spaces by creating green spaces near the central fountain and courtyards to the east and west of the two buildings for use by tenant and neighbors. The introduction of a shade structure, a variety of seating options, and upgrades to both the landscape and hardscape make the outside an inviting respite, even in the notably warm afternoons of the San Fernando Valley. A distinctive canopy at the entrance to the parking garage and new wayfinding signage throughout give the campus a welcoming, contemporary identity.

Inside the nearly 30-year old buildings the outdated, dark and unappealing public spaces have been modernized with new graphics and amenities including an inviting collaborative flex-space that provides tenants with comfortable indoor and outdoor seating, quality lighting and finishes—the perfect place for a quick break or an informal meeting.

Location
Woodland Hills, CA